Post by jackvlunsithisbi on Mar 5, 2022 0:56:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic War TD 2 Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic War TD 2 Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључајте драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Epic War TD 2 Premium 2022 version ▞▞▞
Забавно. Али стварно треба ући у то. Није лака игра!😂
Игра стално квари и не ради исправно на Пикел КСЛ.
У реду је
Надоградња торња не ради. Не могу да надоградим своје торњеве због чега је неке нивое немогуће победити.
Epic War TD 2 Premium Strategi ecq
Ужасне цене су превисоке за ниво
Био је то само долар и још увек желим свој новац назад.
графика изгледа одлично на демо видеу, али у ствари је дуплирана, сви објекти кретања се крећу исто у времену, стратегија и размишљање су лоши у овој игри, средства су веома ретка, губио сам време и новац на ову игру
Неки досадни проблеми са нишањем са великим ласером
Није лоше, док није престало да ради
не можете променити торањ да бисте победили, изградите торањ, следите развојне програмере.
Epic War TD 2 Premium Strategie qou
Epic War TD 2 Premium Strategiya knri
Након првих неколико нивоа постаје веома досадно, демонтажно
Умерено забавно, али морате бити превише прецизни са постављањем и типом куполе, УОПШТЕ не можете бити креативни. Свака мапа се мора одиграти на један прецизан начин или ћете пропасти.
Авесоме Гаме
Сјајан је, забаван за играње и одлична графика
То је сјајна игра. Графика је невероватна. Нисам је играо неко време и драго ми је што сам добио ову.
баги, не може да се надогради, нема довољно новца да прође ниво 5. Неко оружје можете добити ако преузмете неку другу игру (мислите да ће можда бити потребно да прођете ниво 5)
Ова игра је забавна, али омг, контроле ме терају да ишчупам косу. Готово је немогуће поставити куполу тачно тамо где желите, или негде близу друге куполе. Нека се куполе закаче једна за другу или тако нешто. Притиском на дугмад на ласерима можете насумично померати ласер. Притиском на било које дугме циљаћете другу куполу или друго дугме. Прилично је досадно, направите паметније контроле и даћу 5 звездица.
Репетитиве
Вар фрицк
Ово је једна од најтежих ТД игара на тржишту. Толико тешко да сам га деинсталирао. Графика је одлична, али игра је толико неуравнотежена да не могу да је играм. Бацање пара
Изгледа одлично ОК. Али систем надоградње је веома линеаран, не даје вам никакве опције да примените сопствени тд стил. Међутим, оно што највише љути је колико су куполе глупе, често пусте једног непријатеља да се провуче јер одлуче да нападну друге када би их све лако ухватили.
Најбољи
Могло би бити сјајно, али немогуће је победити осим ако не разрадите скоро тачно јединице, позиције и редослед који очекују дизајнери игара. Уживам у изазову, али ова игра је далеко од нефлексибилне да би била забавна.
Најбоља ТД игра коју сам до сада играо!
Све у свему, ово је врло основна ТД игра са добрим визуелним изгледом. Али опције „стратегије“ су веома ограничене: нема ручних чаролија на ниским нивоима, надоградња торња је веома скупа, лабораторија за надоградњу је потпуно бесмислена! Не можете да изаберете шта да истражите - увек постоји само једна опција... И морате да кликнете на њу да бисте дошли до следећег истраживачког предмета. Звездице на икони мисије не приказују поене, већ само број завршених таласа. Против: сасвим обична ТД игра без дубине, без приче. Предности: визуелни прикази су веома добри.
Ако то не урадите на њихов начин, губите. Мало је разочаравајуће.
Одлична игра у одбрани торња, нисам још много играо, али изгледа сјајно до сада.
Из неког разлога не ради на мом Некус 6П. Одлично је радио на мом Сони З3.Могу да ценим изазов када сам расположен, али му је потребан лак ниво за забавну игру. То је више слагалица него ТД игра.
Magic Rush: Heroes Lakon Peranan smrt
เลย แลว สยใจ เสยใจ ร เกม ราคา กม กม ราคา อย ร ชอบน ร ชอบ แนว Товер Дефенд รบ เลย ครบ
У реду је
Одлична ТД игра
Никаква слобода постављања торња не уништава игру.
Одлична графика. Не тако сјајна игра. Надоградње коштају превише, а дизајн нивоа је у најмању руку неумољив. Ценим тешку игру, али чинити немогућим да победите одређене таласе мање од тога да правите прави торањ на тачно правом месту изгледа глупо. Претпостављам да је то 4 долара које више никада нећу видети. Ова игра би била боља када би је барем ажурирали како бисте могли да контролишете шеме циљања појединачних кула. Глупа кула аи нека се превише провуче када то није потребно. Није тако приметно за торњеве Гатлинга, али супер досадно за торњеве са спором паљбом као што је ракетни бацач.
Једна од најзанимљивијих ТД игара! Свиђа ми се реалистична графика и изазовна игра. Добар посао до сада.
Вреди .99ц. Веома је тешко подићи ниво. Стигао до нивоа 9 и то је било то. Не могу то прећи. Добијате оно што плаћате за. Разочаран. Лепа игра коју су дизајнирали АО. Сада то стварно мрзим. Учините играње за свакога са ким се суочите.
Игра је у почетку била забавна све док постављање торњева није постало пресудно за постизање 3* у каснијим нивоима. Ово вас приморава да стално рестартујете све док то не урадите како треба, што може постати заморно и досадно.
Правите стресну игру, до тешку за играње
Epic War TD 2 Premium Strateške igre ttdv
Графика је веома добра, звучни запис је веома опуштајући. Игра је једноставна и забавна, добра игра за играње док чекате или сте у тоалету.
Одлична графика и дизајн. Забавно. Не може се играти на Пикел-у због графичких грешака.Играјте само до нивоа 4, али не можете да прођете јер је превише немогуће проћи кроз хорде непријатеља
Прилично графика Јефтина и потпуно без огласа - Потпуно линеарно технолошко стабло.Није могућа специјализација, само једна нова технологија за другом - Лаки режим није, само постаје немогућ касније од нормалног режима - Немогуће је победити осим ако не знате тачно који торањ где је дизајнер намеравао да се изгради
Ниво 5 изгледа немогућ. Према другим коментарима, морам тачно да схватим шта креатори игре желе да направим, али то је тако досадно и заморно. Игре покушаја и грешака.
Волите графику и игру
Изгледа сјајно, али му недостаје дубина, а циљана АИ не функционише добро и фрустрирајуће.